Slavnostní zahájení výroby hraček společnosti "Polesie" v Uljanovské oblasti Ruské federace

Datum: 25. září 2019

Dne 25. září 2019, na území Master Industrial Park ve městě Dimitrovgrad, Uljanovská oblast Ruské federace, byla slavnostně otevřena první fáze výroby dětských hraček Kobrinské společnosti "Polesie". Slavnostního zahájení se zúčastnil guvernér Uljanovské oblasti S. Morozov, předseda vlády Uljanovské oblasti A. Smekalin, management Master Industrial Park, stejně jako vedoucí představitelé společnosti "Polesie".

Nový výrobní závod se nachází na ploše 6000 metrů čtverečních. Příprava prostorů pro realizaci projektu zahrnovala průběžné i generální opravy, včetně instalace interních příček pro optimalizaci výrobního areálu, instalace moderního vybavení do výrobní haly, montážní haly a skladu polotovarů a hotových výrobků.

Zahájení výroby umožnilo zaměstnat 36 obyvatel Dimitrovgradu. Do konce roku 2019 se plánuje zvýšení tohoto počtu na 108 osob.

Region Ulyanovsk je z hlediska logistiky dobře umístěn, má vysoce kvalitní infrastrukturu a dostatečný počet kvalifikovaných zaměstnanců. Projekt zvýší objem produktů a zlepší kvalitu zákaznických služeb naší společnosti. V novém výrobním závodě společnosti "Polesie" bude vyráběno široké spektrum hraček.